« Van de bestuurstafel ( 7 november 2017 )»

Gepubliceerd op 09-11-2017

Vandaag stond de eerst officiële bestuursvergadering van seizoen 2017-2018 op de agenda. Hieronder de belangrijkste besproken agendapunten:

- Jaaragenda opgesteld voor vergaderingen
- Planning nieuwjaarsreceptie
- Afgeronde projecten op ons sportpark
- Voorstel kerstlunch voor vrijwilligers
- Carnaval 2018
- Toernooi wandelvoetbal in juni 2018

 

Door het bestuur zijn er 4 datums voor vergaderingen vastgesteld en opgenomen in de agenda op de website. Overige (werk)commissies vergaderen tussentijds indien noodzakelijk.

De nieuwjaarsreceptie is voor komend jaar vastgesteld op zondag 7 januari 2018 vanaf 15.00 uur. Tevens zullen de jubilarissen deze dag worden gehuldigd.

Afgelopen tijd zijn er op ons sportpark diverse projecten afgerond met dank aan alle vrijwilligers
- Verlichting en camera toezicht rondom de kantine in verband met de diverse inbraken
- Extra verlichting op onze tribune
- Billboard verlichting vervangen door LED verlichting
- Herinrichting van onze kantine ( nieuwe rolgordijnen - nieuwe keuken - nieuwe frituur )
- Divers onderhoud aan de kleedaccommodatie ( Het dak van de kleed/bestuur accommodatie is vernieuwd -  Alarminstallatie is vernieuwd ).

Er wordt voorgesteld om voor de vrijwilligers een kerstlunch te organiseren in onze kantine. Deze is gepland op zondag 24 december om 13.00 uur. 
Opgeven is verplicht middels de antwoordstrook op de brief. ( worden aankomende weken verspreid.

Tijdens de carnaval 2018 willen we de zaterdag en zondag weer open gaan. Tevens zullen we de 2 vriendengroepen persoonlijk uitnodigen om bij ons in de kantine op te warmen. Wordt nog verder gecommuniceerd.

In juni 2018 zal op ons sportpark een wandelvoetbal toernooi worden georganiseerd door Oldstars Helmond  wandelvoetbal team. Diverse teams uit heel Nederland zullen worden uitgenodigd. Wordt nog verder gecommuniceerd.

Omdat we open en transparant zijn willen wij met jullie de belangrijkste onderwerpen die zijn besproken gaan delen op onze website.

Bestuur HVV Helmond

151021864975b7e30aab0619e4b497eca743ef7f5f.JPG