« Competitie kick pff party 22 september

Gepubliceerd op 12-09-2018

Voetbal Competitie Kick-Off Party 2018. Jij komt toch ook?

 

Op 22 september 2018 zal bij HVV Helmond het voetbalseizoen met een knallend feest geopend worden. Deze Competitie Kick-Off Party staat in het teken van saamhorigheid. We willen ons met elkaar inzetten om de maatschappelijke betrokkenheid te versterken en voetbal voor iedereen toegankelijk te maken. Fairplay is daarbij een belangrijk sleutelwoord. Leden van het eerste uur, Berry van Aerle en Willy van der Kuijlen weten als geen ander hoe waardevol een voetbalclub voor de buurt kan zijn. Als oudleden van deze volksclub staan ze ons bij om HVV Helmond opnieuw op de kaart te zetten. Op het feest is de kans groot dat je ze tegen het lijf loopt.

 

Op het feest zullen we bovendien aantal oude leden in het zonnetje zetten. Samen met alle huidige en oude leden, hun familieleden, vrienden en natuurlijk onze sponsoren vieren we de start van het nieuwe seizoen met een hapje en een drankje. Maar dat is niet alles wat je op deze avond mag verwachten…

 

Onthulling

Het Italiaanse sportkledingmerk Macron heeft dit jaar de nieuwe wedstrijdtenues van onze Senioren 1 gesponsord. We zijn enorm trots op deze tenues en kijken ernaar uit om ze op de Kick-Off Party aan alle aanwezigen te kunnen laten zien. Er staat een fotoshoot met het eerste elftal in de nieuwe trainingspakken gepland en ook zullen we de nieuwe reclameborden onthullen. We kunnen alvast vertellen dat zowel Macron als KiKa op deze reclameborden de hoofdrolspelers zullen zijn.

 

Presentatie nieuwe stagetrajecten

HVV is van oudsher een voetbalvereniging die middenin de maatschappij staat. Dat betekent dat we het belangrijk vinden dat we daadwerkelijk onderdeel zijn van deze maatschappij en dat we actief ons steentje willen bijdragen aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Om die reden willen we een samenwerking aangaan met het ROC in Helmond. We bieden plaats aan 4 of 5 studenten van de opleidingen Media en Vormgeving, Fotografie, Media en Media-/redactiemedewerker om gedurende 3 x 3 maanden stage te lopen bij de club. Binnen het principe ‘learning by doing’ willen we deze studenten een bijdrage laten leveren aan de website en het opzetten en onderhouden van de diverse socialemediakanalen. Directeur van het ROC ter AA Helmond, Paul Sijbers, zal op de feestavond aanwezig zijn. In een vraaggesprek zullen wij samen met hem vertellen over onze plannen. Daarnaast is ook de wethouder Zorg & Welzijn, Sport en Personeel & Organisatie, Harrie van Dijk, aanwezig. Ook hij zal in het kort iets vertellen over dit project.

 

KiKa wervingsactie

KiKa is de organisatie die in Nederland fondsen werft om onderzoek naar kanker bij kinderen mogelijk te maken. Voor onderzoek is veel geld nodig en ook komend jaar zal er daarom een landelijke actie georganiseerd worden om dit geld bij elkaar in te zamelen. Wij als voetbalclub kunnen ons daar actief voor inzetten en door onze inzet voor deze actie maken we kans om het voetbalseizoen af te sluiten met een nog knallender feest dan de Kick-Off Party.

 

Met de actie ‘Geef de bal door’ proberen we als club zoveel mogelijk donateurs te werven. Doneren kan al vanaf €50 en iedere donateur ontvangt een leren voetbal. Van iedere €50 is €15 voor HVV Helmond. HVV Helmond zal deze opbrengsten gebruiken om leden te ondersteunen die moeite hebben om het jaarlijkse contributiegeld te betalen. Op deze manier zetten we ons ook met deze actie in voor ons uiteindelijke doel, namelijk een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Tijdens de Kick-Off Party zal de oprichter van KiKa Frits Hischstein vertellen over deze landelijke actie.

 

Bovendien heeft kledingsponsor Macron, kaarten beschikbaar gesteld om een thuiswedstrijd van Vitesse vanuit de VIP-box van Macron te beleven. Dat is al een derde goede reden om mee te willen doen met deze actie.

 

HVV-Digitale-Header-SM-FB-Event-784x295p-1536763976.jpg