« Clubkascampagne Rabobank Helmond»

Gepubliceerd op 19-03-2018

Beste bezoeker,


De Raboclubkas campagne komt er weer aan. Vanaf 5 april t/m 30 april kun je als je een rekening hebt bij de Rabobank stemmen uitbrengen op 5 verschillende verenigingen. Heb je een rekening bij de RABO bank, lees dan even door hoe je geld kunt genereren voor onze club in 2 minuten.
Heb je geen rekening lopen bij de Rabobank dan kun je misschien wel iemand die dat wel heeft en kun je die hier attent opmaken!

Met de bijdrage willen we graag doorgaan met het verduurzamen van ons Sportpark Houtsdonk.
We hebben afgelopen jaar al de nodige aanpassingen gedaan op ons sportpark. Denk aan het vervangen van de normale verlichting voor LED verlichting, de vervanging van "oude" apparatuur voor energiezuinige apparaten, het vervangen van het enkele glas voor hoogwaardig HR ++ glas en natuurlijk de plaatsing van 114 zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Maar we willen doorpakken en hiervoor is geld nodig om dit te realiseren. Jij kunt ons daar bij helpen door 1 stem uit te brengen op onze vereniging.


Wat moet je doen?
Indien je nog geen lid bent van de Rabobank ga dan naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/  en vul hier je naam, geboortedatum en rekeningnummer in. Meer hoef je niet te doen.
LET OP: als je een rekening hebt bij de Rabobank ben je NIET automatisch lid. Vul a.u.b. even de gegevens in.

Je lidmaatschap is kosteloos, nadat je lid bent geworden ontvang je van de Rabobank via de e-mail een uitnodiging om te stemmen. Je mag dan 5 stemmen uitbrengen op verschillende verenigingen.Elke stem is geld waard. Heb je nog vragen hierover mail naar Mike.Sleegers@Hotmail.com

 

1521456662ac4dc9152907e3389bd14a0168e6b560.png