« Zevental nieuwe spelers voor HVV Helmond»

Gepubliceerd op 14-05-2020

HVV Helmond heeft zich voor het seizoen 2020-2021 versterkt met een zevental spelers. Het gaat om Suad Music, John Nelissen, Jan van de Laarschot, Ieljas Achenteh, Ibrahim Danisik, Adnan Asbaa en Yassir Jaaouani. 

Helmonds oudste club stond het afgelopen seizoen bovenaan in de vierde klasse. Daardoor heeft het bestuur een aanvraag ingediend om alsnog promotie af te dwingen. Voor het aankomend seizoen staat er echter een flink gewijzigde selectie op papier. 

Nieuwkomers

Doelman Suad Music geldt als een van de nieuwkomers. Hij komt over van SC Helmondia, dat in het nieuwe seizoen gefuseerd wordt met MULO tot SV De Braak. Music gaat de concurrentiestrijd aan met John Nelissen, die terugkeert van een tussenjaar. Middenvelder Jan van de Laarschot verruilt Mierlo-Hout voor een terugkeer bij HVV Helmond. Ook Ieljas Achenteh, Ibrahim Danisik en Adnan Asbaa komen de Helmondse gelederen versterken. De drie Eindhovenaren hebben alle drie een verleden bij VV Gestel. Aanvaller Yassir Jaaouani speelde de afgelopen seizoenen voor Achilles ‘29. 

Tegenover de komst van het zevental staat het vertrek van doelman Devidson Janzen en spits Jordy Van Wetten (SV De Braak).Antonio Greeven  ( PSV av )

hvv-logo-1589477534.jpg