Compensatieregeling contributie 2021-2022

Geacht Lid,

Wij als bestuur van HVV Helmond hebben diverse vragen gehad van diverse leden inzake de contributie. In beginsel zouden we hier als vereniging kort door de bocht heel makkelijk in kunnen zijn.  Conform het contributie regelement ben je verplicht om de contributie te voldoen.

Echter hebben we hierover gesproken binnen het bestuur en willen we de leden die ook de vereniging trouw blijven “belonen”.

We hebben gedacht om voor diegene die het aankomend seizoen (2021-2022) gewoon het hele seizoen lid blijven van HVV als dank voor hun trouw en vertrouwen de contributie eenmalig te verlagen naar €55,-. Dit kunnen we dus alleen doen als de lopende contributie in zijn geheel voldaan is. Op deze manier krijg je dus een korting van ruim 60% als compensatie voor het helaas gemiste spelplezier tijdens de coronamaatregelen in 2020 en 2021.

Houd er wel rekening mee dat wanneer je komend seizoen onverhoopt geen lid meer zou willen zijn, je nog steeds de volledige contributie seizoen 2020-2021 verschuldigd blijft.

Op dit moment zijn we de enige vereniging binnen Helmond die iets voor de leden wil doen, aangaande de contributie. Andere vereniging innen de volledige contributie bij hun leden.

We hopen jullie hiermee een passend voorstel gedaan te hebben en hopen dat we snel weer wedstrijden kunnen spelen.

Op dit moment kan er door jullie getraind worden op basis van de geldende richtlijnen ( groepen van 4 ). Een aantal van jullie maakt hier al gebruik van.

Wij hopen zo een goed aanbod te hebben gedaan en hopen je snel weer bij HVV op de velden te kunnen begroeten. 

Met sportieve groet,

Bestuur HVV HELMOND 1899